De Berichtenbox is uw persoonlijke digitale brievenbus van de overheid. Wanneer u zich heeft aangemeld en het Noordelijk Belastingkantoor heeft aangevinkt worden onze aanslagen digitaal verzonden naar uw Berichtenbox van MijnOverheid. Een herinnering, aanmaning of dwangbevel krijgt u altijd per post.

Aanmelden MijnOverheid

Wilt u uw aanslagen ontvangen via de Berichtenbox van MijnOverheid? Ga dan naar MijnOverheid.nl om u aan te melden.

Afmelden MijnOverheid

Wilt u de aanslagen niet meer ontvangen via de Berichtenbox van MijnOverheid? Dan moet u zichzelf afmelden bij MijnOverheid.nl. Wij kunnen dit niet voor u aanpassen.

Mail ontvangen bij nieuw bericht

Wilt u een mail ontvangen als er een nieuw bericht voor u is? Geef uw e-mail adres door op MijnOverheid.nl. U kunt ook aangeven dat u een herinnering wilt ontvangen als u de mail na drie weken nog niet heeft gelezen. Wanneer u geen mail ontvangt, maar dit wel heeft aangegeven, controleer uw spambox op e-mail van de Berichtenbox van MijnOverheid of check uw e-mail adres of deze juist is.

Bewindvoerder of budgetbeheerder?

Heeft u een verzoek gedaan om de aanslagen van uw cliënt te ontvangen? En heeft uw cliënt zich aangemeld bij MijnOverheid? Dan worden de aanslagen digitaal verstuurd naar de Berichtenbox van uw cliënt. Dit kan alleen door de cliënt zelf worden gewijzigd, door dit aan te passen in zijn of haar account van MijnOverheid.