Op dit moment kan het erg druk zijn wanneer u ons belt. Mocht dat zo zijn dan raden wij u aan op een later moment opnieuw te bellen of gebruik te maken van het contactformulier. Excuses voor het ongemak.

Op tijd betalen

90% van alle belastingbetalers betaalt op tijd. Wilt u ook op tijd betalen? Zorg er dan voor dat het bedrag op de aanslag voor de vervaldatum bij ons binnen is. U voorkomt ermee dat u te maken krijgt met extra kosten. Bijvoorbeeld de rente die wij in rekening brengen als u te laat betaalt. Of de kosten die wij moeten maken om het bedrag alsnog in te vorderen. De kosten voor een aanmaning bijvoorbeeld of – in het uiterste geval – de belastingdeurwaarder. Die kosten berekenen wij namelijk aan u door. Voor de rente geldt: die berekenen wij vanaf de uiterste datum dat het geld bij ons binnen had moeten zijn, tot aan het moment waarop de aanslag helemaal betaald is.

Gebruikt u automatische incasso, dan kan het bijna niet fout gaan. U moet er wel voor zorgen dat er steeds genoeg geld op uw rekening staat aan het einde van de maand.
Maakt u de bedragen zelf over? Let dan op de ‘vervaldata’. Dat zijn telkens de data waarop wij het bedrag uiterlijk binnen moeten hebben. U vindt ze op de voorkant van de aanslag. Hou er ook rekening mee dat uw bank misschien nog een paar dagen nodig heeft om uw opdracht te verwerken.

U leest hieronder welke betalingsmogelijkheden er zijn.