Het is nog niet mogelijk om met iDeal te betalen. We werken aan de koppeling van onze systemen.

______________

U betaalt met iDeal op een veilige, snelle en erg makkelijke manier. Het werkt hetzelfde als  internetbankieren bij uw bank. De meeste Nederlandse banken zijn deelnemer aan dit systeem. Belangrijk: als u kiest voor iDeal, kunt u de aanslag niet in 10 termijnen betalen. U maakt dan direct het volledige bedrag over. Op de aanslag ziet u wanneer het bedrag uiterlijk bij ons binnen moet zijn.

Zo werkt het

U logt in op MijnNoordelijkbelastingkantoor en kiest voor iDeal als betaalmethode. Daarna kiest u uw eigen bank uit. U komt dan direct in het internetbankieren van uw eigen bank. Inloggen bij uw bank gaat zoals altijd, met het apparaatje of de scanner die u van uw bank heeft gekregen. Bij sommige banken heeft u ook uw bankpasje nodig. Uw bank weet na het inloggen dat u het zelf bent.

Betalen gaat rechtstreeks, dus zonder dat er iemand anders bij de transactie betrokken is. Het enige verschil is dat u het bedrag niet meer hoeft in te vullen, dat staat dankzij iDeal al klaar. U moet alleen nog zelf de betaling goedkeuren. Zodra u dat gedaan heeft, krijgen wij een bericht dat u heeft betaald.