Uitstel van betaling ondernemers/zzp’ers

Door het corona zijn in Nederland vergaande maatregelen genomen. Deze maatregelen kunnen gevolgen hebben voor ondernemers en zzp’ers. Het Noordelijk Belastingkantoor int de waterschaps en gemeentelijke belastingen voor de waterschappen Hunze en Aa’s, Noorderzijlvest en Wetterskip Fryslan en de gemeente Groningen. Afgesproken is dat wij coulant omgaan met de betalingen van ondernemers en zzp’ers. Komt u in de betalingsproblemen door de maatregelen tegen corona? Dan kunt u uitstel van betaling aanvragen bij het Noordelijk Belastingkantoor.

Aanvragen uitstel van betaling

Wilt u gebruik maken van uitstel van betaling? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. Dit formulier is alleen voor ondernemers die uitstel van betaling willen aanvragen.

Uitstel van betaling voor ondernemers

Bent u ondernemer en heeft u betalingsproblemen? Dan kunt u uitstel van betaling bij ons aanvragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming gegevensgebruik*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.