Vanaf nu kunt u betalen met iDeal!

U betaalt met iDeal op een veilige, snelle en makkelijke manier. Het werkt hetzelfde als internetbankieren bij uw bank. De meeste Nederlandse banken zijn deelnemer aan dit systeem. Belangrijk: als u kiest voor iDeal, kunt u de aanslag niet in 10 termijnen betalen. U maakt direct het volledige bedrag over. Op de aanslag ziet u wanneer het bedrag uiterlijk bij ons binnen moet zijn.

Zo werkt het!

U logt in op MijnNoordelijkbelastingkantoor en kiest voor iDeal als betaalmethode. Daarna kiest u uw eigen bank uit. U komt dan direct in het internetbankieren van uw eigen bank. Uw bank weet na het inloggen dat u het zelf bent.

Betalen gaat rechtstreeks, dus zonder dat er iemand anders bij de transactie betrokken is. U hoeft het bedrag niet meer in te vullen, dat staat dankzij iDeal al klaar. U moet alleen nog de betaling goedkeuren. Zodra u dat gedaan heeft, krijgen we een bericht dat u heeft betaald.